Fotografering av min nya klädkollektion

Hej på er, äntligen är det fredag igen och jag ser verkligen fram emot den här helgen och allt vad den har att erbjuda. Jag ska nämligen åka till Studio Blitcher för att fotografera en del nya kläder som jag skapat, en av deras fotografer ska hjälpa mig att fotografera professionella bilder som jag kan använda för marknadsförning.

Jag har länge letat efter en fotograf i Ängelholm som kan hjälpa mig att fota de nya kläderna som jag skapar, med tanke på att jag jobbar som designer för mitt eget företag skapar jag mycket kläder som tillslut ska ut för försäljning. I början när jag startade det här företaget fotade jag själv bilderna, de bilderna blev inte av bästa kvalité men de fungerade till en början. Nu när företaget har växt vill jag även att allt ska bli mer professionellt, inklusive bilderna på kläderna. Därför har jag under en tid sökt en duktig fotograf i Ängelholm som kan hjälpa mig att uppnå det målet, tillslut hittade jag Studio Blitcher och fastnade för dem direkt. När jag såg deras bilder insåg jag att det här var företaget som kunde hjälpa mig att åstadkomma fina bilder som passade bra för marknadsförning. I dagsläget har de hjälpt mig att fota en del kläder vid flera olika tillfällen, varje gång har jag blivit lika nöjd med resultatet och har därmed fortsatt att vända mig till dem för hjälp. Fotografen är otroligt duktig och förstår mig så att jag kan få bilder som jag verkligen kan vara nöjd över, det är för mig ovanligt att fotografen verkligen förstår mig och hur jag tänker. Med det sagt kan jag även passa på att rekommendera er att vända er till det här företaget om ni är ute efter en fotograf i Ängelholm med omnejd. 

Du gillar kanske också...