Friluftskläder till semestern

Hejsan på er alla goa och glada

Nu inför semestern så håller jag på att söka efter lite nya friluftskläder till mig och min sambo. De flesta märkena har ju för både dam och herr så vi tänkte ju försöka beställa från samma sida. Vi vill helst köpa friluftskläder från någon butik i Sverige för det känns lite tryggare på något sätt, både vad gäller leveranser och kvalitet. Och sen om det är något problem med grejerna så är det skönt att man kan höra av sig till kundtjänst lätt och får hjälp med byte om det behövs. Det kan ju fungera smidigt även med butiker utomlands, men jag tycker ändå det känns bäst så här.

Vi har tittat på både vandringsbyxor och vandringsjackor och det är väl främst det som vi behöver. Jag vill ju gärna att mina friluftskläder ska både bara praktiska och vara snygga, men jag tror faktiskt att jag kan ha hittat ett par alternativ nu på en sida. Då kan jag och min sambo matcha snyggt med om vi köper liknande modell i herr och dam. Vi har ett par utflykter inbokade för semestern och det ska bli så härligt, jag tror det blir en bra sommar för vandring och friluftsliv.

?Våran första miniresa tillsammans var en helg där vi åkte bort för att vandra och bo i en stuga, det var hur mysigt som helt. Ett väldigt bra sätt att lära känna varandra med så det är ett tips. Samtidigt kanske man inte ska göra en långvandring ifall man blir helt less på varandra eller inser att man inte har något gemensamt, då kan ett par mil kännas väldigt långt. Nu ska jag kika vidare här och så hoppas jag att min sambo godkänner mina förslag sen så att vi kan beställa ikväll. Ha en fortsatt fin dag!